top of page

arts.

Workshops en cursussen

Gipa Kunsthal is uitermate geschikt voor het geven van cursussen en workshops. Biedt je zelf cursussen of workshops aan, overweeg dan het gemak van de kunsthal. Een zeer flexibele indeling en een inspirerende ruimte tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Een indicatie daarvan is te vinden onder de knop tarieven*. *Afhankelijk van de wensen kan hier nog wat van afgeweken worden.

Werkruimte kunstproject

Op zoek naar tijdelijk extra ruimte voor een kunstproject loop dan even binnen en bekijk de ruimte. We denken graag mee in de wensen. Voor tegemoetkomingen in de kosten zijn er diverse subsidiemogelijkheden. Denk eens aan het Cultuurfonds, Fonds voor Cultuurparticipatie, Fonds 21 of Fonds Podiumkunsten. In Limburg kun je terecht voor ondersteuning bij Het Huis van de Kunsten Limburg

Ontdek hier beneden wat reeds te zien is

Marion_Banner.png

Kleine zaken groots zien

Een gewoon moment gevangen in een foto. Dat moment krijgt de aandacht en we zien de bijzondere kleuren en bijna abstracte vormen.

 

Dat is wat Marion Kurvers laat zien in 'Magie van het Moment'. Haar eerste grootse foto expositie was te zien Bij Gipa Kunsthal.

IMG_9504.HEIC
IMG_9508.heic

In Gipa Kunsthal is uiteraard ook kunst te zien. In de lees- en relaxhoek vindt je deze. Een kunstwerk uit de serie Woven Grids door Sigrid Calon.

bottom of page